Frasier

Kvinnan Niles inte kan glömma – Daphne Moon

Daphne Moon är Martin Cranes sjukgymnast, som Niles genast blir kär i när han träffar henne för första gången. Daphne är från Manchester i England, och under stora delar av serien driver man på olika sätt med hennes dialekt och underliga, brittiska vanor.

Om Daphne Moon

Daphne tror sig själv vara synsk, något de flesta andra i familjen Crane dock betvivlar. Hon har även en stor och lite underlig familj i England, som hon ofta berättar olika (ofta ganska osammanhängande) historier om. Daphne gifter sig nästan med advokaten Donny i den sjunde säsongen, eftersom hon blivit kär i Niles, som tidigare varit kär i henne, men fått reda på att han gift sig med sin flickvän Mel. I sista stund pratar hon dock ut med Niles, och de bestämmer sig för att istället försöka sig på att leva med varandra. I slutet av serien gifter sig Daphne med Niles, och de får en son tillsammans.

Om Jane Leeves

Precis som Daphne kommer Jane Leeves från England, fast från Ilford. Hon föddes där 1961, och började sin skådespelarkarriär 1983, då hon fick sitt genombrott i Monthy Pythons The Meaning of Life. Efter detta jobbade hon bland annat med The Benny Hill Show och Throb!

Under den åttonde säsongen av Frasier var Jane Leeves gravid, vilket tvingade manusskrivarna att låtsas att Daphne plöstligt gått upp väldigt mycket i vikt, på grund av oro gällande det nya förhållandet med Niles.

Efter Frasier har Jane Leeves legat relativt lågt, men hennes senaste projekt har varit att medverka i Desperate Housewives (som Tom och Lynettes äktenskapsrådgivare) samt i den nya komediserien Hot in Cleveland.

Jane Leeves är gift med Marshall Coben och har två barn tillsammans med honom; dottern Isabella och sonen Finn William.

| astuces casino
  © www.frazierwall.com