Frasier
Meny

Vad gör Fraiser idag?

Den sista episoden av Fraiser sändes i amerikansk tv den 13 maj 2004. Det blev totalt 264 avsnitt. Karaktären Dr Fraiser dök upp första gången i Cheers 1984. Under 20 år spelade Kelsey Grammer sin roll och under denna tid blev han också en av de bäst betalda tv-skådespelaren i ÚSA.

Frågan vad gör Dr Fraiser Crane/Kelsey Grammer när han inte visas repris på någon kabelkanal utanför prime time.

Han jobbar fortfarande inom TV. Han regisserar och gör gästspel i olika tv-serier. Han har bland annat gett rösten till Sideshow Bob i Simpson. Det har totalt blivit 12 episoder.

Han ligger inte på latsidan. Han ägnar inte sin tid åt att hänga på olika kasinon och drömma om att vinna jackpott genom Jackpot-6000.nu. Han tycker om att jobba säger han, men han har också stora utgifter eftersom han varit gift fyra gånger och har 4 barn och ett flertal hem. Det kostar mycket att leva ett lyxliv bland jetstsen.

Hans framgång är väl förtjänad och han har jobbat hårt för att nå dit. Han har kämpat emot missbruk och andra personliga motgångar men han har inte gett upp. Han har inte förlitat sig på sajter som vinn-pengar-gratis.se eller andra inom samma område.


  © www.frazierwall.com